Zoek jij een realistische tattoo in Genk?

Vitruvian Tattoo Genk Leopard Arm

Realisme tattoo

Een realisme tattoo is een tatoeage die is ontworpen om er zo realistisch mogelijk uit te zien, alsof het onderwerp van een foto afkomstig is.
Bekijk hier de portfolio

Vitruvian Tattoo portfolio

Kevin is een ervaren tattoo-artiest uit Limburg, België, met een specialisme in (micro)realisme en (dieren)portretten in Genk. Geïnspireerd door een leven lang tekenen, van stripboeken tot portretkunst, zet hij zich nu in om met zijn unieke stijl klanten aan te trekken. Zijn persoonlijke, toegankelijke benadering en focus op detail maken hem een echte expert!
Vitruvian Tattoo Kevin

Realisme tattoo Genk

Een realisme tattoo is een tatoeage die is ontworpen om er zo realistisch mogelijk uit te zien, alsof het onderwerp rechtstreeks van een foto of een echt object afkomstig is. Deze stijl van tatoeëren richt zich op het creëren van gedetailleerde afbeeldingen die lijken op foto's of levende onderwerpen. Realisme tattoos kunnen portretten van mensen of dieren, landschappen, objecten, bloemen, enzovoort omvatten.


Om een realisme tattoo te maken, gebruiken getalenteerde tatoeëerders vaak technieken zoals schaduwen, highlights en texturen om diepte en dimensie te creëren, waardoor het onderwerp zo levensecht mogelijk lijkt. Dit kan een complex proces zijn dat veel ervaring en vaardigheid vereist van de tatoeëerder, evenals een goed begrip van licht, schaduw en anatomie.


Realisme tattoo in Genk zijn populair bij mensen die op zoek zijn naar tatoeages die een sterke visuele impact hebben en die persoonlijke betekenis of esthetische waarde hebben.

Ben jij klaar voor een nieuwe realisme tattoo of wil je jouw idee bespreken?

Boek dan een gratis bespreking bij Kevin!

Happy customers

"Ik ben helemaal in de wolken"

Vandaag mijn eerste tattoo laten zetten bij Vitruvian, samen met mijn vriendin en ik ben helemaal in de wolken. Kevin begreep perfect wat ik wilde, prachtig ontwerp en perfect op huid overgezet. Ik kom zeker terug voor meer!

vitruvian tattoo genk
Inge Vermaelen
"Voor mij een dikke 10/10!"
Heel goede artiest en gaat heel hygiënisch te werk. Ik heb hier 2 tattoo's laten zetten en ben er super tevreden van. Hij luistert heel goed naar je feedback en past dan ook dingen aan, kan immens goed tekenen en digitaal ontwerpen. Dus voor mij een dikke 10/10!
vitruvian tattoo genk
Veerle Readschelders
"Zeer prachtig resultaat"

Na zeer tevreden te zijn van eerdere werken, terug geweest voor 2 nieuwe. Resultaat is prachtig. Veel mooier, meer detail en realistischer dan het voorbeeld ik doorgestuurd had. Zeer prachtig resultaat 👍👍

vitruvian tattoo genk
Sven VanLeeuwen