Kevin

Kevin is een ervaren tattoo-artiest bij vitruvian tattoo genk met een specialisme in realisme, dierenportretten, micro realisme en fineline tattoos. De interesse begon al in zijn kinderjaren, waar hij omgeven was door tekenfilms en stripboeken, met een speciale voorliefde voor The Turtles en X-Men. Kevin wist elk leeg vel te vullen met getekende strips. Deze liefde voor tekenen ontwikkelde zich tot een fascinatie voor portretkunst, waarbij hij grafiet en houtskool gebruikte als medium. De switch naar tatoeëren ontstond nadat hij een tattoobeurs in Italië had bezocht met zijn vriend die een realisme tattoo liet zetten. Deze tattoo was zo goed gezet dat hij meteen was gemotiveerd was om te leren tatoeëren. Nu, 15 jaar later, staat Kevin zelf bekend om zijn gedetailleerde realisme tattoos!

Kevin streeft naar de optimale ervaring voor de klant, met volledige aandacht voor jouw wensen en comfort. De aanpak is persoonlijk, toegankelijk en Kevin stelt je gerust door de aanpak stap voor stap uit te leggen. Hij weet de kracht van zijn specialisaties te benadrukken in elke tattoo die hij mag zetten.

Vitruvian Tattoo Kevin
Tattoo studio in Genk

De tattoo studio

In de shop van vitruvian tattoo genk is iedereen welkom! Stap binnen en ervaar de rust en inspiratie die de omgeving uitstraalt. Wanneer jij in de stoel zit gaat alle aandacht uit naar jou. Kevin streeft ernaar om niet alleen aan jouw verwachtingen te voldoen, maar deze zelfs te overtreffen. Eén-op-één aandacht en comfort staan voorop. De studio is een plek waar expertise en creatieve expressie samenkomen. Elke tattoo-ervaring is hier uniek en onvergetelijk!

Happy customers

"Je krijgt echt waar voor je geld"
Professioneel en Hygiënisch! Kevin weet wat hij doet en is er top in. prachtige, realistische tatoeages. Je voelt je er op je gemak en krijgt waar voor je geld!
vitruvian tattoo genk
Bram Meert
"Alleen maar positieve woorden voor Vitruvian!"

Alleen maar positieve woorden voor Vitruvian! Er werd een heel mooi ontwerp gemaakt, mooie, propere omgeving en het resultaat is echt prachtig. Kevin mag echt trots zijn op zijn werk. Bedankt!
vitruvian tattoo genk
Lennie Nijs
"Was echt nerveus voor mijn 1e tattoo..."
Super tevreden! Was echt nerveus voor mijn 1e tattoo, maar hij wist echt van aanpakken en stelde mij wel gerust, ook heel rustige sfeer. Heel netjes allemaal en perfect gezette tattoo, een absolute aanrader!!
vitruvian tattoo genk
Sylvie Lambrechts

Huisregels en nazorg

Prijzen en aanbetaling:


Bij Vitruvian tattoo werken wij met een heldere en duidelijke prijsopgave. Hierbij hoort een afgesproken aanbetaling voordat we een daadwerkelijke tattoo afspraak in kunnen plannen. Wanneer de afspraken geannuleerd worden binnen 48uur van de afgesproken datum, komt de aanbetaling te vervallen. Deze kan dan niet teruggeroepen worden. 


Nazorg:

Het correct verzorgen van een tattoo is van cruciaal belang voor een goed resultaat en een duurzame kwaliteit. Bekijk via de knop hieronder onze nazorg instructie.